SELSKABER
På Kayak Bar har vi massiv erfaring i at afholde middage, fester, bryllupper, events, receptioner, kick off’s, møder julefrokoster mv. Vi gør altid vores for, at jeres arrangement bliver en oplevelse.
Hos Kayak Bar er vi glade for det utraditionelle, det særlige og den gode stemning. Vi ser os selv som en utraditionel og original restaurant. Vi har flere typer lokaler og vores faciliteter er både indendørs og udendørs. Stedet er unikt i kraft af de rustikke lokaler og kombinationen af vand, havn og by. Netop derfor har vi også mange forskellige slags gæster; københavnere, turister, forretningsfolk og gadekunstnere, spejdere og hipsters, jazzelskere og studerende.
I køkkenet lægger vi vægt på gode råvare, det simple og det ærlige.
I er altid velkomne til at kontakte os på: Info@kayakbar.dk og komme ned og se lokalerne og få en snak om mulighederne i forhold til jeres ønsker.
Fra kl 10.00-14.30
(skal bestilles af min. 15 personer)
Velkomst mimosa
Brunch buffet
Kaffe, te, juice (appelsin og æble)
og isvand ad libitum
Pris per person 299,-
Brunch buffet består af:
Yoghurt med granola og friske bær
Surdejsbrød med smør og ost
Croissant
Blødkogt æg
Pandekage medmascaponecreme og bær
Frugt
Fra kl 12.00-15.30
(skal bestilles af min. 15 personer)
Velkomst bobler
Smørrebrød (3 forskellige slags)
Husets vin, øl (pilsner og classic), sodavand og isvand ad libitum under maden
Kaffe og te
Pris per person 449,-
(skal bestilles af min. 20 personer)
varighed: 3 timer
Serveres som buffet
Charcuterie- og ostebræt med hjemmesylt
Brød og smør
Oliven og nødder
Frisk frugt
Øl (pilsner og classic), lemonade
og isvand ad libitum
(skal bestilles af min. 15 personer)
Velkomst bobler
Snacks
3-retters menu eller casual middag (5 retter)
Husets vin, øl (pilsner og classic), sodavand
og isvand ad libitum under middag
Kaffe og te
Evt. med fri bar med husets vin, øl (pilsner og classic)
og sodavand indtil kl 01.00
Pris per person 750,- (ekskl. fri bar efter middagen)
Pris per person 1000,- (inkl. fri bar efter middagen)
(mulighed for at forlænge indtil kl. 03.00 mod tillæg på 2.000 kr per time ekskl. drikkevarer)
Tilbehør:
Ekstra time fri bar 100,- per person
Ekstra time fri bar 150,- per person (med cocktails og spiritus)
Ekstra time efter kl 01 2.000,- per time (skal forudbestilles)
Natmad 75,- per person (vælg mellem hotdogs eller chili con carne)
DJ 5.000,- (4 timer, inkl. leje af DJ-pult og PA- anlæg)
Forår/sommer menu 2023
3-retters menu
Forret: Ørred med fennikel, appelsin og dild
Hovedret: Kalv med svampe, rustikke kartofler og timian
Dessert: Jordbær med vaniljecreme og crumble
Vegetar (kan bestilles til enkelte eller alle):
Forret: Fennikel med appelsin, abrikos, mandel, dild
Hovedret: Karameliserede gulerødder med romesco og brøndkarse
Dessert: Jordbær med vaniljecreme og crumble
Casual middag
Vælg 5 retter:
Rødbede/kartoffel vaffel med citron creme fraiche, stenbiderrogn og dild/korvelsalat.
Karamelliserede gulerødder med romesco og brøndkarse
Laks med syltet ratatouille og salat
Paneret aubergine med cheddar, tomater og basilikum.
Grillet asparges med honning aioli og karse
Grillet kylling bryst med chimmichurri
Muslinger a la marinera – muslinger i tomatsauce
Skinke terrine med persille og estragon mayonnaise
Jordbær med vaniljecreme og crumble
(skal bestilles af min. 20 personer)
Velkomst bobler
Snacks
3-retters menu eller casual middag (5 retter)
Husets vin, øl (pilsner og classic), sodavand
og isvand ad libitum under middag
Kaffe og te
Fri bar med 3 cocktails (passion attraction, Dark Storm og mojito),
3 spiritus (gin, vodka og rom med opblanding),
husets vin, øl (pilsner og classic), sodavand indtil kl 01.00
Pris per person 1.350, –
(mulighed for at forlænge indtil kl. 03.00 mod tillæg på 2.000 kr per time ekskl. drikkevarer)
Tilbehør:
Ekstra time fri bar 100,- per person
Ekstra time fri bar 150,- per person (med cocktails og spiritus)
Ekstra time efter kl 01 2.000,- per time (skal forudbestilles)
Natmad 75,- per person (vælg mellem hotdogs eller chili con carne)
DJ 5.000,- (4 timer, inkl. leje af DJ-pult og PA- anlæg)
Forår/sommer menu 2023
3-retters menu
Forret: Ørred med fennikel, appelsin og dild
Hovedret: Kalv med svampe, rustikke kartofler og timian
Dessert: Jordbær med vaniljecreme og crumble
Vegetar (kan bestilles til enkelte eller alle):
Forret: Fennikel med appelsin, abrikos, mandel, dild
Hovedret: Karameliserede gulerødder med romesco og brøndkarse
Dessert: Jordbær med vaniljecreme og crumble
Casual middag
Vælg 5 retter:
Rødbede/kartoffel vaffel med citron creme fraiche, stenbiderrogn og dild/korvelsalat.
Karamelliserede gulerødder med romesco og brøndkarse
Laks med syltet ratatouille og salat
Paneret aubergine med cheddar, tomater og basilikum.
Grillet asparges med honning aioli og karse
Grillet kylling bryst med chimmichurri
Muslinger a la marinera – muslinger i tomatsauce
Skinke terrine med persille og estragon mayonnaise
Jordbær med vaniljecreme og crumble
(skal bestilles af min. 20 personer)
Velkomst bobler
Snacks
3 retters julefrokost buffet
Husets vin, øl(pilsner og classic), sodavand
og isvand ab libitum under middag
Kaffe og te
Fri bar med husets vin, øl(pilsner og classic), sodavand
og isvand ab libitum indtil kl 01
Pris per person 850 kr (ekskl. fri bar efter middagen)
Pris per person 1100 kr (Inkl. fri bar efter middagen)
Tilbehør
Ekstra time fri bar 100 kr per person
Ekstra time fribar 150 kr per person (med cocktails og spiritus)
Ekstra time efter kl 01 2.000 kr per time (skal forudbestilles)
Natmad 75 kr per person(Vælg mellem hotdogs eller chili con carne
DJ 5.000 kr (4 timer, inkl leje af DJ-pult og PA-anlæg)
Julefrokost buffet
Forret – Smørbrød buffet
Rugbrød med smør
Syltede sild med karry, æblesalat
Fiskefilet med kajens remo og citron
Æg og tomat salat
Vegetarisk version:
Kajens kartoffelsalat med hjemmelavet mayo og purløg
Smørstegte grønne squashfiletter med citron og hjemmelavet grov remolade
(Minimum 5 personer)
Hovedret – buffet
Økologisk flæskesteg
Frilands And
Rødkål
Grov sennep
Brun sovs
Hvide og brune kartofler
Vegetarisk version:
Grillet blomkål med appelsin og dild
Ristet selleri med figner, honning og timian
(minimum 5 personer)
Dessert
Risalamande med kirsebærsauce