VI ER ÅBENT FOR SELSKABER:

Læs mere

VI ER ÅBENT FOR FIRMAEVENTS:

Læs mere

KAJAK PÅ KAYAK BAR:

Læs mere

Historien om Kayak Bar

Kayak Bar er et anderledes sted. Vi er kendt for god mad, kajak og den uhøjtidelige stemning – den findes ikke andre steder i byen.

Ambitionen med stedet var at skabe et rum, hvor mennesker kunne samles og mødes på tværs af ambitioner, drømme, overbevisninger, job, civilstand. Det er lykkedes: Mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde samles på Kayak Bar – til selskaber, firmafrokosten, den uformelle fyr-aftens-øl, en romantisk middag eller noget helt femte.

Altid er her en tilbagelænet og god stemning. Vores stamkunder arbejder på Christiansborg, står i lære som blikkenslager, er på barsel eller langt hjemmefra som turist i København og vi elsker det.

Kayak Bar ligger i hjertet af København, midt mellem Børsen, Nationalbanken og Christiansborg, og lige ned til kanalerne. Hele området er fredet og de historiske omgivelser giver stedet et helt særligt præg – en personlighed, der skal opleves! Vores lokaler ligger lige ned til vandet – så tæt, at vi har vores egen flydende strand. Vi er en cafe, et frokoststed, en bar, et samlingspunkt for kajakroere og et kultursted – og en masse andet. Vi afholder et bredt spekter af arrangementer: koncerter, events, udstillinger, madkurser, catwalks, pladereleases, firmaarrangementer, festivaler, bryllupper og andre fester.

Vi har ingen fine fornemmelser – bortset fra når det kommer til kvaliteten af det, som vi serverer for jer, der går vi aldrig på kompromis.

Vi har fokus på genbrug og bæredygtighed og vores omgivelser bærer præg af det: Kayak Bar er et rustikt (det er det virkelig!) og skævt sted med bænke bygget af europaller, hjemmebyggede bålflåder og en flydende tøndesauna som eftersigende er fra Finland.

Når der er tryk på – og det er der heldigvis rigtig tit – beder vi jer derfor om at give en hånd med. For eksempel ved at du som restaurantgæst selv henter din mad, når den er klar. Og frem for alt: Pas godt på vandet! Sørg for at cigaretskodder og andet affald havner i askebægere og skraldespande og ikke i vores smukke kanal – så er det rarere for os alle sammen at være her.

Vores tjenere og kokke er en multikulturel smeltedigel. På Kayak Bar har vi samlet en gruppe mennesker, som vi mener kan opretholde vores ambition om at være et sted med personlighed, hvor enhver kan være med og få en god oplevelse.

Jeres oplevelse er i centrum. Hvis der er noget du vil vide, mangler eller ikke kan finde, så spørg! Vi er altid klar med, om ikke et forberedt svar, så viljen til at finde det.

Vi glæder os til at se Jer!