VI ER ÅBENT FOR SELSKABER:

Læs mere

VI ER ÅBENT FOR FIRMAEVENTS:

Læs mere

KAJAK PÅ KAYAK BAR:

Læs mere

Om Kayak Bar

Kayak Bar er Københavns forsamlingshus ved vandet, hvor mennesker og meninger mødes i et kærligt favntag.

Vi ønsker at gøre en forskel for København, vi bidrager til det Københavnske kulturliv og vi er et sted med plads til forskelligheder. Vi tænker på miljøet, har fokus på bæredygtighed og passer på Københavns fantastiske havn. Vi samler affald op fra havnen og kommer du retur fra en kajaktur med affald fra havnen, bytter vi gerne med en dejlig varm kop kaffe.

Kayak Bar er et anderledes sted. Vi er kendt for god mad, kajak, musikalske oplevelser af høj kvalitet og den uhøjtidelige stemning – den findes ikke andre steder i byen.

Kayak Bar ligger i hjertet af København, midt mellem Børsen, Nationalbanken og Christiansborg, og lige ned til kanalerne. Hele området er fredet og de historiske omgivelser giver stedet et helt særligt præg – en personlighed, der skal opleves! Vores lokaler ligger lige ned til vandet, vi har palmer – og vores egen flydende pontoner helt tæt på vandet. Vi er en restaurant, cafe, et frokoststed, en bar, et samlingspunkt for kajakroere og et spillested – og en masse andet. Vi afholder et bredt spekter af arrangementer: koncerter, events, udstillinger, madkurser, catwalks, pladereleases, firmaarrangementer, festivaler, bryllupper og andre fester. Kayak Bar har hjerterum.

Ambitionen med stedet er at skabe et rum, hvor mennesker samles og mødes på tværs af ambitioner, drømme, overbevisninger, job, civilstand. Det er lykkedes: Mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde samles på Kayak Bar – til koncerter, selskaber, firmafrokosten, den uformelle fyr-aftens-øl, en romantisk middag eller noget helt sjette. Altid er her en tilbagelænet og god stemning. Vores stamkunder arbejder på Christiansborg, står i lære som blikkenslager, er på barsel eller langt hjemmefra som turist i København, og vi elsker det.

Vi har fokus på genbrug og bæredygtighed og vores omgivelser bærer præg af det: Kayak Bar er et rustikt (det er det virkelig!) og skævt sted med bænke bygget af europaller og andre lidt pudsige møbler.

Når der er tryk på – og det er der heldigvis rigtig tit – beder vi jer derfor om at give en hånd med. For eksempel ved, at du som restaurantgæst selv henter din mad, når den er klar. Og frem for alt: Pas godt på vandet! Sørg for at cigaretskodder og andet affald havner i askebægere og skraldespande og ikke i vores smukke kanal – så er det rarere for os alle sammen at være her.

Vores tjenere og kokke er en multikulturel smeltedigel. På Kayak Bar har vi samlet en gruppe mennesker, som vi mener kan opretholde vores ambition om at være et sted med personlighed, hvor enhver kan være med og få en god oplevelse.

Jeres oplevelse er i centrum. Hvis der er noget du vil vide, mangler eller ikke kan finde, så spørg! Vi er altid klar med, om ikke et forberedt svar, så viljen til at finde det.

Vi glæder os til at se Jer!