Hos Kayak Bar værdsætter vi dybt vores samarbejde med nøje udvalgte leverandører, der deler vores passion for kvalitet, bæredygtighed og fremragende råvarer. Gennem disse samarbejder sikrer vi, at hver bid og hver slurk, der serveres, er et bevis på vores fælles engagement i ansvarlighed og innovation. Her er et kig ind i vores netværk af leverandører, som bidrager til de unikke oplevelser vi tilbyder. Se vores lækre menu her og book dit bord!
Grambogård
Dyrevelfærd er hjertet i Grambogård, fordi ansvarlighed giver glade dyr, og glade dyr givet et smagfuldt og ikke mindst mørt stykke kød. I Grambogård har de en mission om at levere en kvalitet, der er så god, at den kan blive til spiseoplevelser i særklasse. De går hele vejen for at sikre kvaliteten i alle deres handlinger, og det er med stolthed, at de sender kødet ud af slagteriet og ind i køkkenerne.
Grambogård okser kommer fra familieejede gårde og passes af landmænd, der har en bred viden inden for dyr og landbrug, og som elsker at arbejde med okser. De udvælger selv de bedste okser.
Deres landmænd er alle lokale fra Fyn og Jylland, hvilket sikrer en kort transport på maksimalt to timer.
Om vinteren går dyrene i løsdriftsstalde med et tykt lag halm og fodres med foder sammensat efter sæson. Deres vækst sker naturligt uden pres, og foderet tilpasses for at opnå en sund udvikling og den perfekte fedme, smag og saftighed. Under opvæksten følges dyrene fast af os i samarbejde med landmændene.
Vi bruger Grambogård til vores charcuteri og burger.
The Happy Chicken Project
Vores danske kyllinger er af langsomt voksende racer, der lever et liv med god dyrevelfærd.
Vores velfærdskyllinger lever et roligt og behageligt liv. De vokser op i rene og velkendte omgivelser. Kyllingerne har fri adgang til næringsrigt foder og rent vand døgnet rundt, så de vælger selv, hvornår de spiser og drikker.
Inde i stalden er der legetøj, som de kan underholde sig med. På den måde sikrer vi, at vi får glade kyllinger. Kyllingerne er af en langsomt voksende race, og de bliver opdrættet uden brug af antibiotika. De vokser i deres naturlige naturlige tempo, hvilket øger kyllingernes livskvalitet og gør dem stærkere og sundere.
Vi bruger velfærdskylling til vores kyllingeburger.
Fiskerikajen – Respekt for havet
Vores virksomhed vokser ud af en passion for det skånsomme fiskeri, den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet. Vi kender vores plads i fødevaresystemet og anerkender vores ansvar om at bidrage til en mere bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer.
Vi har respekt for havet og ved, at hvis vi fortsat vil høste af havets økosystemer, er vi nødt til at tage et ansvar. Med fokus på innovation, udvikling og nytænkning kan skånsomt kystfiskeri bane vejen for et langt mere bæredygtigt fiskeri i fremtiden.
HKI oste
Vi bruger kun danske øko oste til vores morgenmad og ostebræt.
Bite sirup
Vi bruger økologisk dansk produceret sirup til vores cocktails og lemonader.
Carlsberg
Bluetail er økologiske cocktails på fad. De er lavet i samarbejde med det lille århusianske destilleri, Njord, som har specialiseret sig i at lave gin. Der er mange gode ting ved ’Bluetail’. En af fordelene er, at du altid serverer cocktails i høj og ensartet kvalitet uanset hvor mange medarbejdere du har ansat og hvor lidt erfaring de har med at lave cocktails.
Carlsberg øl er en de mest bæredygtige øl i verden og Carlsberg arbejder konstant på at gøre deres øl til CO2 frit udledning.
Siefert Vine og Cocktails
Siden 2017 har Siefert Vine, en familievirksomhed med Nikolaj Siefert i spidsen, specialiseret sig i import og distribution af kvalitetsvin på fustage.
Vi ønsker at udbyde en mere bæredygtig tilgang til vinsalg i forhold til det konventionelle salg af vin på flaske, samt at optimere udskænkningsdriften hos vores kære kunder – men vigtigst af alt er, at vi sælger fantastisk, lækre vine og cocktails, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed.
Hver vinfustage sparer 26-32 vinflasker samt alt dertilhørende emballage. Dette reducerer mængden af affald og betyder en stor pladsbesparelse ved transport. Da vinen ikke oxiderer i fustagen, reduceres mængden af vinspild, halvtømte flasker og dovne bobler – frisk vin fra første til sidste glas.