Vilkår og betingelser

Bestilling
Når du laver en reservation via vores hjemmeside, kan vi bede om en garanti med et kreditkort. Fornavn og efternavn på reservationen skal stemme overens med gæstens ID-kort og kreditkort, som skal forevises på forlangende ved check-in. Du kan se annullerings- og betalingsbetingelserne for det aktuelle tilbud ved bestilling, og de fremgår også i bekræftelsen, som du efterfølgende modtager på e-mail.

Valuta vist på siden er kun vejledende – alle køb bliver foretaget i danske kroner.

Afbestilling og udeblivelse
Afbestillingsreglerne afhænger af hvilken produkt, der er er aftalt for reservationen. Læs informationerne ved det valgte produkt nøje. Medmindre andet er aftalt ved booking, eller der gælder andre bestemmelser for det valgte produkt. Hvis du udebliver uden forudgående afbestilling, vil du blive opkrævet betaling i forhold til de gældende bestemmelser. Hvis Kayak Bar og Kayak Republic har afholdt udgifter specifikt i forbindelse med din reservation, er du forpligtet til at dække sådanne udgifter.

Ved annullering skal Kayak Bar eller Kayak Republic kontaktes med mail. I tilfælde af, at du forsøger at annullere bestillingen senere end betingelserne tillader, vil dette blive oplyst. Det oplyste kreditkortnummer vil i så fald blive debiteret i henhold til annulleringsbetingelser for det pågældende tilbud.

Du modtager en bekræftelse på annulleringen til den oplyste e-mailadresse. Denne bekræftelse er din garanti for, at reservationen er annulleret.

Ved køb af koncertbilletter opkræves betaling direkte ved køb af billetter. Refundering af billetter sker kun hvis koncerten aflyses eller flyttes til ny dato.

Ændringer i bookingen
Såfremt der ændres på ankomst eller slut tidspunktet, antal personer el. lignende, forbeholder Kayak Bar og Kayak Republic sig retten til at ændre de aftalte priser. Såfremt sluttidspunktet ikke overholdes, forbeholder Kayak Bar og Kayak Republic sig ret til at debitere dig for produktet i henhold til gældende listepriser.

Ændringer skal foregå skriftligt (via mail) og gælder alle reservationstyper.

Diverse
Alle priser er totalpriser inkluderet moms.
Bemærk: Ikke alle tilbud kan annulleres eller ændres efter reservationen er bekræftet.

Vær opmærksom på at der i forbindelse med betaling med visse kreditkort kan forekomme opkrævning af kreditkortgebyrer.

Kæledyr og rygning er ikke tilladt indenfor.

Din egen sikkerhed
Orienter dig altid om, hvor der er nødudgange, alarmknapper og brandslukkere.

Behandling af personoplysninger
Kayak Bar behandler personoplysninger afgivet af personer, der bruger vores ydelser og produkter. Kayak Bar er dataansvarlige for personoplysninger, der vedrører din reservation.