Vi ønsker, at være hele byens forsamlingshus – ikke kun i ord, men også i handling dag efter dag. Derfor opfordrer vi alle til at kontakte os og komme med gode idéer og give deres indspark til hvordan vi kan udvikle os og blive bedre.

Afslappet stemning – god mad og gode drikkevarer

Kerstin M, København 2019

Mulighed for at leje kajakker og sejle lidt rundt i havnen. Spiste lækre muslinger med fritter det hele var meget lækkert. Både øl og drinks og juice var god kvalitet og yderst velsmagende Ingen servering ved bordene. Fantastisk sted specielt om sommeren hvor der er solstole i lange baner og mulighed for at sidde både i skygge og sol.

 

Dejlig stemning, god mad og konge placering

Zasja A, Vanløse 2019

Midt inde i hjertet af København nede ved kanalerne finder man denne hyggelige oase. Alle typer mennesker kommer her. God mad og høflig betjening. Det ikke sidste gang vi kommer her.

 

Meget hyggeligt sted hvor vi holdt firmafest

Ifuursted, Bagsværd 2019

Vi holdt firmafest på Kayak bar med diskotek efter middagen. Stedet er virkelig hyggelig, hvor man kan se folk bade eller se både sejle forbi stedet. Vi fik lægger mad og drikke og bagefter var der musik hvor de andre gæster på baren også deltog i dansen.

 

Fed atmosfære!

Thomas N, København 2016

Super fed atmosfære og sjove anderledes events. Største bombe i kanalens kolde vand i marts og sauna på ponton. Det er klart anderledes og uformelt på den fede måde, god mad til rimelige priser og fint udvalg af øl og vin… dog ikke prangende.

God hyggelig natklub med et lidt ældre publikum tåler klart et besøg igen!

 

GreenKayak

Frank Jensen, Overborgmester i København

Når jeg tager en tur i en GreenKayak, bidrager jeg med noget godt til byen.

 

Felix Brandt

Jeg deltog i green-kajak-projektet. Det er en fantastisk god idé for at holde havnen ren.

 

Niklas Borg

At leje en kajak hos kajak Republic er en fantastisk måde at tilbringe en eller to time i Københavns havn. Det er ikke særlig dyrt, og du får alt det nødvendige udstyr. De giver også garderobeskabe, og det er også muligt at låne en våddragt.