Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

CPH World Music: Cubop feat. Al Agami

september 6 @ 20:00 - 22:00

facebook_event_238223573330703

En aften med cubansk inspireret musik – sådan lyder det, når musikelskende nordboere har været en tur i Caribien. Tag danseskoende med!
Cubop er et 7-mands orkester, der har udviklet sin egen stil, ved at forene salsa-beatet med
melodiøse jazz og funk temaer.
I ’94 tog tre danske musikere til Cuba for at opleve salsaens rødder og få den rytmiske feeling helt ind under huden. Og det fik de – bl.a. gennem undervisning fra musikerne fra Buena Vista Social Club, som få år senere blev verdensberømte og rullede salsabølgen ind over Europa og Danmark.
Rejsen til Cuba og mødet med de cubanske musikere blev startskuddet til bandet Cubop, der gennem mere end 20 år har bevæget sig i forskellige retninger inden for den cubanske musik og latinjazz. Navnet Cubop betyder Cuban Bebop og stammer fra den musikstil Dizzie Gillespie skabte i 40’erne, hvor han blandede afrocubansk musik med jazz og bebop.
Bandet har gennem årene udviklet Cubop fra at være et powercubansk danseband med sangere og kor, til i dag at blande salsa med jazz og funk i et rent instrumentalband. Et mix af stramme groovy bas- og klaverfigurer med friheden fra jazzens legende improvisationer, og stadig med salsaens dansefeeling.
Line up:
Mads Brusgaard: trompet
Tomas Truelson: sax
Mia Engsager: trombone
Peter Lyster: piano, keyboard
Jesper Gøtsche: bas
Christoffer Askman: congas
Kim Adrian: timbales

Detaljer

Dato:
september 6
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

Karma Kajen
Børskaj 12
København, 1221 Denmark

Arrangør

Karma Kajen

Instagram - #KayakBar

Follow us